onsdag 20 april 2011

påskhelg!

Ja i morgon kan man ju säga att påskhelgen börjar, skärtorsdag!
Ja har varit ledig i två dagar nu och njutit av solen och gjort en hel del måsten som alltid tycks finnas så fort man är ledig :/
Men oxå tagit sköna powerwalks runt ån både idag o igår.
Igår blev det ensam med bra musik i öronen och idag blev sambon och syster med på en kvälls promenad. Och hunnit umgås med lite vänner oxå... idag kom Helene förbi så ja hjälpte henne lite med ett skol arbete och så tog vi en sväng på stan, tvungen att ta en sväng till systemet och inhandla vin till helgen :)
så inte bara en massa måsten :)

Men nu har ja 2 arbets dagar framför mig och sen tar ja oxå påskhelg, den ska spenderas med min älskade sambo och hans underbara familj nere i deras stuga i Ulvesund.
Det enda tråkiga jobbiga är att ja inte har mun lilla lutt :( men ja, ja vet att han måste få fira högtider med sinpappa oxå och hans pappa måste få fira med honom.
Men ja tycker ändå att det är skit jobbigt att vara utan honom o denna gång blev det lite längre än vanligt :( men ja har ledigt på mån oxå så då ska vi fira lite påsk, tyvärr utan sambon pga att han ska åka iväg. Men ja har idag hittat ett bra påsk paket till min Theo, han får nog godis så det räcker i helgen så syster/moster o ja hittade en sak istället :)
Den kommer nog gillas!

Just nu ligger vi i sängen o tittar på fotboll, vet inte ens vilka som spelar då detta inte intresserar mig alldeles för mkt... utan bloggar istället :)
Published with Blogger-droid v1.6.8

Inga kommentarer: