torsdag 3 maj 2012

Uppdatering :)

Förra helgen hade vi fullt upp och  ja har inte hunnit att uppdatera om allt så här kommer det...

På lördagen åkte vi en tripp till media markt i norrköping, det va happenings där så vi skulle passa på att köpa en ny kamera eftersom våran gått sönder. Och nu till sommaren vill man ju absolut ha en kamera, men de kan på ett sätt kännas lite onödigt... eftersom min mobil kamera verkligen är super bra...
jaja... kamera behövs alltid  :)
Väl där så hittade vi ju även ett super pris på ett Wii spel med en massa tillbehör, så det kunde vi ju inte heller motstå  :)  Lite kul är det ju med tv spel, för både vuxna och barn. skulle vilja köpa nåt av de träningsprogram som finns, zumba kanske  :)

När vi var det så hände det en hel del utanför, tre killar körde cross och trixade, hoppade i luften. Och en kille körde drifting så Theo var helt överlycklig och lyrisk!! Frågade om han ville göra sånt när han blir stor... - Nä det är alldeles för läskigt!! (puh, tur för mig :).


I söndags var vi ute på en bonngård som ja skrev tidigare och tittade på ko utsläppet, mkt mysigt och trevligt :) Träffade på söta Agnes där oxå så Theo och hon sprang runt och lekte. Efter det blev vi bjudna på lunch hos svärmor, mkt gott o trevligt!!

I söndags kväll tog sambon sönder kaffe bryggaren här hemma så i måndags fick vi bege oss till Net on Net för att inhandla en ny... hittade oxå en portabel DVD för ett riktigt bra pris, med väska att kunna hänga på huvudstödet framför. Den blir perfekt till sommarens bilresor  :)

Snöat in på en bra serie: BRON... den är riktigt spännande så den betar vi av här hemma på kvällarna  :)

Inga kommentarer: